Держпослуги швидко та зручно: Мінцифра спільно з партнерами відкрили 20-й Дія.Центр на Львівщині

05 січня 2022, 17:00

Новий модернізований ЦНАП відкрили в Дрогобичі. Завдяки цьому понад 122 тисячі українців отримали доступ до сучасного держсервісу. Це вже третій Дія.Центр на Львівщині та 20-й в Україні. 

Дія.Центри працюють за єдиними стандартами якості та надають не лише найнеобхідніші адмінпослуги, а й додаткові сервіси. Таким чином люди за один візит зможуть задовольнити всі свої запити.

Відтепер жителі Дрогобича мають змогу отримати в єдиному просторі понад 400 адмінпослуг і комплексні послуги єМалятко та ID-14. Крім цього, у Дія.Центрі є місце з доступом до порталу Дія, де адміністратори допомагають згенерувати COVID-сертифікат та навчають відвідувачів отримувати державні послуги онлайн. 

Послуги в Дія.Центрі можна отримати швидко, адже працює електронна черга та шеринг документів, а всі працівники користуються е-документообігом. Також для відвідувачів доступний коворкінг та ігровий простір для дітей. 

Дія.Центр відкрито за підтримки Мінрегіону та Дрогобицької міської ради. Загалом в Україні працюють вже 20 Дія.Центрів у 13 областях. Усі модернізовані ЦНАПи можна знайти та оцінити на мапі платформи Дія.Центрів.