Мінцифра відкрила 3 нові Дія.Центри: на Київщині, Вінниччині та Івано-Франківщині

30 грудня 2021, 16:20

Мінцифра продовжує будувати мережу модернізованих ЦНАПів. В Україні розпочали роботу ще 3 Дія.Центри: у селі Білогородка Київської області, селі Теплик Вінницької області та в селі Рожнятів Івано-Франківської області. Тепер 90 тисяч українців мають доступ до сучасного держсервісу.

У кожному Дія.Центрі доступні близько 200 адмінпослуг, включно з комплексними послугами за життєвими подіями. Також Центри оснащені місцями з доступом до порталу Дія, де адміністратори допомагають відвідувачам згенерувати COVID-сертифікати, отримати послуги онлайн та підвищити цифрові навички. 

Приміщення Центрів безбар’єрні та мають ігрові простори для дітей. Для жителів с. Білогородка в Дія.Центрі є можливість зустрітися з головою громади для консультацій та скористатися відділенням пошти. А в Дія.Центрі с. Теплик для комфорту відвідувачів працює кавовий апарат. 

Загалом в Україні працюють уже 19 Дія.Центрів, які можна знайти на мапі платформи Дія.Центрів. Понад 240 ЦНАПів працюють над трансформацією в Дія.Центри.