На Рівненщині відкрили третій Дія.Центр

01 липня 2022, 14:17

Попри повномасштабну війну, ми продовжуємо йти до своєї мети — якісний та доступний держсервіс у кожному куточку України. Тож від сьогодні у місті Корець працює Дія.Центр, який буде забезпечувати держпослугами понад 20 тисяч українців. 

 

Окрім 217 адмінпослуг, Дія.Центр у Корці надає безоплатну правову допомогу, вчить користуватися порталом Дія та покращувати свої цифрові навички. Також Центр можна з комфортом відвідувати з дітьми, адже він має свою ігрову зону.

 

«Дія Центри — це ще більше комплексних, швидких і якісних послуг, доступних для кожного. Кожна деталь у них має значення, адже все це створює комфортний державний сервіс нового покоління. Щиро радіємо, що Рівненщина може вже втретє похвалитися своїм рівнем надання держпослуг. Знаємо, що далі тільки більше», — Олеся Цибулько, директорка Директорату системного розвитку надання адміністративних послуг.

Знаходьте найближчі до вас ЦНАПи, які працюють під час війни, та дізнавайтеся їхні адреси, контакти та графік роботи на платформі Дія.Центрів.